За Здрав живот

“Здрав живот” има за своя мисия да помогне на хората да водят здравословен начин на живот.

Основната цел на “Здрав живот” е да образова и повишава общата култура на човека и обществото в областта на здравето, здравословния, природосъобразен начин на живот, себепознанието и духовния път използвайки традиционни, иновативни и интерактивни методи.

Създадохме www.zdravjivot.org, вдъхновени от идеята да споделяме информация за различни възможности да поддържаме здравето във всички аспекти: природосъобразен начин на живот; здраве; здравословно хранене и рецепти; био земеделие; педагогика и образование; духовен път и други.

В www.zdravjivot.org могат да бъдат намерени и много вдъхновяващи текстове и съвети на хора, които са натрупали опит и са изпробвали различни методи за постигане на добро здраве и дух.

 

Целите са:
– да се придобие знание;
– знанието да се приложи;
– да се подобри живота;
– да се изяви доброто, светлото и красивото в човека.

Вярваме, че здравият живот се гради въз основа на естественото и чисто отношение към природата, храната и хората, затова се стремим ежедневно да поднасяме информация и идеи в тези посоки.

Благодарим Ви, че посетихте сайта Здрав живот!

Всичко най-добро!

Дарения

Всеки, който осъзнае желание да подкрепи финансово Фондация “Здрав живот”, може да направи еднократни или периодични дарения.

Банков превод по сметка:
Фондация “Здрав живот”
IBAN: BG50RZBB91551007817144
BIC/SWIFT: RZBBBGSF
Основание: Дарение

Превод с куриерска фирма Еконт:
Тук е необходимо да направите паричен превод към следните данни. Моля, обърнете внимание на служителят на Еконт да попълни заедно с името на фондацията и представляващото лице:

Фондация “Здрав живот”, представлявана от Калоян Гичев
Телефон: 0886010106

Благодарим ви, че подкрепяте нашата дейност! Даренията са ни от полза и ни помагат.

Всичко най-добро!

 

Калоян Гичев, “Здрав живот”

 

Абонирайте се за новите публикации и се присъединете към още 4 263 абонати.