fbpx

Доставка и плащане

Начин на плащане

Всички цени са с включен ДДС.

За улеснение на нашите клиенти предлагаме следните възможности за плащане:

  • с наложен платеж – това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес и лично ви предаде закупената от FreshMarket.bg стока. Тази услуга, Ви дава още възможност да получите своя платежен документ (фактура или касова бележка) при доставка на място.
  • по банков път – необходимо е да направите превод на сумата на направената поръчка по фирмената сметка на магазина. След направена поръчка и избран метод на плащане по банков път, следва да направите нареждане за превод по нашите сметки. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.

 

 

Доставка

Внимание!!! При получаване на пратки не се предлага опция ОТВАРЯНЕ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ. Ако след това имате проблем със закупената стока, имате право рекламирате и върнете стоката според реда описан в тази страница от настоящите Условия на ползване.

Доставката на поръчаните от Вас стоки се осъществява както следва:

  • При заявка над 150 лв., всеки клиент ползва безплатна доставка с куриерска фирма Ин Тайм ООД за територията на цялата страна.
  • При заявка под 150 лв., доставката е за сметка на клиента, като същият има правото на доставка с куриер по собствен избор. При поръчки под 150 лв., клиента се задължава да се свърже с предпочитания от него куриер и да провери за цената на доставка според съоветната действаща тарифа на куриера. Клиентът поръчва и изпраща избраният от него куриер за взиманена стоката от адрес гр. София, ул. Дамян Груев 56.

 

Запазваме си правото да не извършваме доставка и да отказваме поръчки на клиенти, за които имаме информация, че са били некоректни в минал период от време.

Поръчките направени през сайта се обработват през работно време и изпращат както следва:

  • поръчките се обработват в рамките на три работни дни след като са изпратени през Сайта.
  • при липса на количества или наличност клиента се уведомява чрез email или на оставен от него телефон за евентуалното забавяне на доставката.
  • поръчки за населени места в които няма офис на куриерска фирма Ин Тайм ООД се доставят по график от същата обикновено два пъти в седмицата и се обслужват от най-близкия офис на куриерска фирма Ин Тайм ООД.

Графикът за доставка за конкретно населено място, адресите, както и телефоните за връзка с регионалните офиси на куриерска фирма Ин Тайм ООД можете да видите на страницата – www.intime.bg

 

 

Срокове на доставка

След като сте потвърдили заявката, куриерът изпълнява доставката на място до Вас. Ако не бъдете намерен на адреса и/или няма друго лице което да приеме пратката вместо Вас, куриерът Ви оставя стикер, с който ви уведомява, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Желателно е да имате записан мобилен телефон при поръчката Ви, направена през Сайта, на който куриерът да може да се свърже с Вас при нужда от уточняване на адреса или часа за доставка. Стандартният срок за доставка е до 10 работни дни (2 календарни седмици). Доставчикът ще положи всички усилия да нареди и извърши доставката в най-кратките възможни срокове. Разнасянето от куриерската фирма се извършва в рамките на работното време на куриерската фирма, освен в случаите когато е указан фиксиран час за доставка (което се заплаща допълнително според тарифата на куриера).

При невъзможност да открием клиента по телефон или на място – съответната заявка се анулира автоматично.