fbpx

Георги Жеков и Калоян Гичев отговарят на въпроси

KG-i-GJ

Харесва ли ви идеята да отговорим на вашите въпроси, свързани със здравето, личностното развитие и поддържането на чудесна връзка със света и хората около вас?

Много от вас следят редовно информацията, която се публикува в „Здрав живот” и „Другата реалност”. Тя е разнообразна и многопластова. Зад нейното споделяне стоят хора, които са отделили голяма част от времето си на каузата за по-здравословен живот. Това са Калоян Гичев и Георги Жеков, които ще обединят усилията си, за да отговорят на колкото се може повече въпроси, които вие, читателите, може да зададете.

„Обикновено ми е доста трудно да говоря обективно за самия себе си. Предпочитам делата ми да говорят вместо мен и едно от мототата ми е „Бъди примера, който искаш да видиш в света”. Вярвам, че няма как да помогнем на когото и да било, ако в човека срещу нас не съществува осъзнато желание за промяна и развитие. Това е и основната причина, поради която споделям опита си чрез моите книги или чрез статиите, които създавам в „Другата реалност”. Идеята е всеки да може да вземе това, от което се нуждае в настоящия момент. Всички сме различни и се променяме постоянно, така че тази нужда също ще се променя с времето. Едно, обаче, е сигурно и това е, че всички сме тук заедно, за да израстваме на първо място духовно и ментално, за да можем да променим действителността около нас и живота си в частност.

За Калоян мога да споделя много и въпреки това, то да няма да бъде достатъчно, за да го опише. Неговата блага енергия и чистота се забелязват и усещат от всеки един човек, който го срещне или види. А опитността, която носи в себе си може да излезе под формата на поне няколко дебели тома и то в съкратен вариант. И въпреки, че сме имали различен житейски път, животът ни срещна в родната България, където намерихме общи черти и най-важното, общи цели и стремежи. А именно да продължаваме да даваме най-доброто от себе си, за да направим света около нас едно още по-хубаво място за живеене…

И за да не бъда многословен, ще ви подканя към това да зададете въпросите си, а това, което мога да ви обещая, е че ние ще се постараем да им отговорим по възможно най-добрия начин, в зависимост от опита ни и мястото, до което сме стигнали в това прекрасно приключение, наречено „Живот”. Благодаря Ви.”

Георги Жеков

Въпроси можете да задавате тук, във facebook, на лични съобщения или на email адресите на „Здрав живот” и „Другата реалност”.

Идеята е да съберем всички въпроси до 1-и Декември, да ги категоризираме, подредим и отговорим, след което да бъдат поместени под формата на статии в сайта “Здрав живот”.

Благодарим Ви!