fbpx

Слава Севрюкова за астрологията

astrology

„Всесилната царица Астрология някога е била безпогрешна наука, издаваща връзката на небесните тела със земните съдбини. Елитните й представители са разкривали вселенската памет, записана със звездни лъчи. Подавани са безукорно точни насоки.

Хората преди са били много по-интуитивни, отколкото днес. Уверено разчитали съдби, готвейки се за изпитните на бъдещето. В онези времена великата някога астрология била достъпна само за тесен кръг посветени. Аристократично занятие. Прецизни знания, стриктно предавани от баща на син.

За да бъдат предричанията абсолютно точни, трябва да се отброят не само дните и часовете, а и секундата на срязване пъпната връв на човека. От тоз миг на старт по линията на живота изскача неговата съдба. И той поема по света – отеснял за щастие за едни, от щастие – за други.

АстрологияСега мнозина „слушат звездни гласове“, давайки им свои тълкувания. Въобразяват си, че разбират повелята на капризната владетелка Съдбовност.“

„Звездите едва забележимо се придвижват. В сравнение с древността, някои съзвездия леко са разместили положението си. Това се отразява както на астрономията, така и на астрологията. Зодиакът не е точен. Но хората от определена зодия все пак имат допирни качества и сходни жизнени пътища. Останалото е въпрос на еволюция.“

„Зодиакалните знаци не са дванадесет, а тринадесет. С хилядолетията са настъпили значителни размествания във времето. Датите, с които започват зодиакалните знаци, оттогава насам неведнъж са променяни.”

„Звездната карта е „паспорт с печата на нашето предназначение“, но не и на предначертаната съдба.”

Астрология„Кармична астрология! Как е възможно! Не е приключил настоящият живот, а те самодоволно потриват ръце, изчислявайки бъдещия. Що за непознаване механизмите на реинкарнация! Когато едно съществуване не е завършило, кощунствено е да се говори за следващо. Възникват резки промени до последния миг. Карма се чисти до сетния дъх от земния престой. Законът за хармония и справедливо възмездие формира предстоящото въплъщение. Убедена съм – Човечеството след години ще проумее и поправи това. Голямата любов, вяра и жертвоготовност надмогват влиянието на планетите. Те могат да зачеркнат дори кармата. Мъдростта побеждава съдбата!“

„След време слабостите на астрологията ще бъдат преодолени. Тя ще се актуализира и осъвремени. За да възкръсне древната могъща наука с дивния си блясък. Заслужено да възвърне популярност. Къде трайно се съхранява мъдростта, ако не е истината. Звезди и планети отново ще проговорят с автентичен глас“.

„Прекалено много хора сляпо се доверяват на небесните светила. Твърде малко – на Твореца на звезди…“

 

Източник: www.slava-sevrukova.com/astrology/