fbpx

Георги Изворски: Все повече истински приятелства стават действителност

GI-SB

В края на 2013 г. Силвина Белопойчева и Георги Изворски споделят скъпоценности от изминалата година и пожелания за новата

Какво научих?

Георги Изворски: Научих, че светът е по-съвършен, отколкото мислех, защото Светлината през изминалата година беше повече.

Силвина Белопойчева: Разбрах, че за човек, който е взел решение в сърцето си и се е самоопределил като Апостол на Светлината, посвещавайки цялото си време и живот за Цялото, няма невъзможни неща, защото Бог проправя магистрали пред него. Научих се да разпознавам тихия глас на Духа и да го следвам.

 

За какво благодаря?

Георги Изворски: Благодаря за нежността на въздуха, който ни обгръща, за сиянието на слънцето и на звездите, за всяко пълнолуние, в което можем да видим лицето на приятеля или на любимата. Благодаря за всяка капка дъжд, която е втечнена светлина, дошла то сърцето на Вселената. Благодарен съм, че ходих бос по планинските поляни и по речните камъни. За протегнатата приятелска ръка и за сенките на птиците, които се събират в ято.

Всичко трябва да приемаме като награда и да благодарим. Изпитанията и страданията също са награди.

Силвина Белопойчева: Благодаря на Бог за всеки чуден миг тук, благодаря за пореден път за мисията да съм до Георги, споделяйки радост и изпитания ЗаЕдно.
Благодаря на светлите Ангели, които са до нас и ни помагат. Благодаря на всички приятели, които ни помагат и обичат. Благодаря и на тези приятели, които не ни обичат също.

 

Какво ме зарадва?

Георги Изворски: Радост е, че все повече истински влюбени се откриват, и все повече истински приятелства стават действителност, че словата“ Любов“ и „Бог“ не са вече празен звук, който ехти от микрофона, а извират от сърцето на сърцето.

Силвина Белопойчева: Истински се радвам на чудесата, които всеки ден са в чудния ни Път, на лекотата, с която работя сега, на спокойствието и мира, които са вече с мен. Всяка среща с приятел ме топли и радва. Радва ме да виждам вече и резултати от нашата работа – напредва работата ни по създаване на духовният център Виделей, Семейството на Светлината вече доста порасна, приятели срещаме на всяка крачка.

 

Какво подарих?

Георги Изворски: Подарих себе си като пламък, като топлина, без остатък.

Силвина Белопойчева: Подарих цялата си енергия, воля и опитност за все по-силното разгръщане на Божествения план.

 

Какво получих?

Георги Изворски: Ласката на Вселената

Силвина Белопойчева: Получих Дара на Различаването, но и Дара на Приемането и Всеопрощението Получих много приятели и Любов. Получих Мир. Осъзнавам и прилагам все повече силата на женската енергия Видях и усетих много чудни енергийни места в България, Гърция, Босна.

 

Какво не бих забравил/а?

Георги Изворски: Да съм Човек.

Силвина Белопойчева: Да виждам Бог във всеки Човек, във Всичко!

 

Какво пожелавам занапред?

Георги Изворски: Божествената Любов, Мъдрост, Истина, Хармония и Мир да изпълнят сърцата ни през новата 2014 година!

Да раздаваме Божията Благодат, която се излива върху нас, на всички безкористно, безусловно и всеотдайно!

Силвина Белопойчева: Приемане и Обич!

 

Въпроси – Здрав живот, отговори – Силвина Белопойчева и Георги Изворски.