fbpx

Слава Севрюкова за минералите

minerals

Скалите, съставени от минерали, влияят положително или отрицателно. С още по-силно въздействие са кристалите, полускъпоценните и скъпоценни камъни. Те – част от огромното, още неопознато минерално царство.

Минералите са като живи, но в други измерения. Учените отдавна се стремят да осъществят контакт с инопланетяни. За съжаление безуспешно. Търсят ги къде ли не из безбродните космични бездни. Сякаш забравят – човек не е изолиран остров от света, нито Земята – от Вселената. Най-елементарните форми на живот – минералите – открай време са сред нас. С безразличие ги подминаваме. Дали защото невзрачни до незабележимост, са навсякъде. Изграждат скалната маса на Земята, на планети, спътници, астероиди… В състава са на още не изучената Вселена, която, може би, поради невежество наричаме неодухотворена.

Не мислете, че там, където стъпваме, ще е все земя… С годините предстоят промени в масивите, изграждащи геопланетарната кора. В тяхната структура участват пак те – „бездушните минерали“…

Един скъпоценен или полу-скъпоценен камък може да е благоприятен за някои, за други – не. Това с годините ще е все по-популярно. Ще се прилага от потомците, многократно по-сетивни от нас. Предусещайки, ще се насочват към най-благотворните места за живот. С все по-развита интуиция за местностите, подходящи за природното им естество.

Всяко камъче крие част от земното минало. То след години ще се разшифрова, благодарение на минералите. Не мислете, че е фриволна пословицата „Човек камък да ритне, история ще му се разкрие“. Освен това е казано: „И камъкът ще проговори.“ Знайте, ще дойде време хората да „четат“ камъните…

Двоумите ли се какъв скъпоценен или полускъпоценен камък да украсява вашите бижута, насочете се към златото. Излъчването му е благодат за всички. Освен това то и лекува.

Имате ли венчален златен пръстен или халка, за нищо на света не ги сваляйте. Опасно е да не се запилеят. И най-вече – обет сте дали чрез тях пред Бога да бъдете едно с половинката си.

 

Слава Севрюкова, източник: www.slava-sevrukova.com/minerals