fbpx

Слава Севрюкова за древните цивилизации

Drevni-civilizacii

Атлантида, както ми се разкрива, е реалност. Пред мене е островът. Там процъфтява високо напреднала държава. За разлика от други цивилизации, успява да достигне доста високо развитие, но поема по погрешен път. Не е чак толкова извисена, колкото се приема. Била е. И изчезва в океана. Толкоз. За чудене ли е? Неведнъж на Земята се разразяват мащабни катаклизми. Доколкото виждам, и нови предстоят… След хилядолетия се явяват, просперират, безславно затриват и други значими култури – в Африка, Индия, Египет, Северна и Южна Америка. Всяка цивилизация се изчерпва, не успее ли да направи решителна крачка към Духовността.

Да, имало е древни култури. Далеч преди човека са възниквали, процъфтявали и са се сривали други хуманоидни цивилизации. Загиват много, много отдавна. Тъжен провал. Не успяват да оцелеят поради непригодност. Не всички са от нашия генетично-еволюционен тип…

На планетата неведнъж е посяван Разум. Онези същества просто не са могли да извървят закодирания в тях еволюционен път. Непригодни да изпълнят духовната си мисия, цивилизациите им са се проваляли. Не всяко творение на Висшата сила е достатъчно устойчиво.

Висшият Разум съхранява ограничени популации на част от обитавалите Земята същества. Такива са плезиозаврите от Лох Нес, „Голямата стъпка“ в Хималаите и много други. Защо се чудите за Йети – и днес екваториалните джунгли са обитавани от неопознати първобитни племена и раси. Еволюцията рядко губи трудните си завоевания.

 

Слава Севрюкова, източник: www.slava-sevrukova.com/civilization