fbpx

Поредица семинари „Пътешествие към щастието”

Plakat1200

Поредица семинари „Пътешествие към щастието”

8, 15 и 22 февруари 2015 г.

Арт Салон Радио Варна, бул. Приморски 22, гр. Варна

 

Какво всъщност е щастието? Реално достижимо ли е то или просто един блян, който се размива ден след ден на прозореца, през който гледаме все повече и повече нещастни хора, потънали в своите проблеми! Какво ни спира да бъдем щастливи? А какво ни кара да се чувстваме нещастни? Нима не иска всеки един от нас да живее в свят изграден от любов, свят където цари мир и хармония, хората са усмихнати и ведри, и свободно и открито общуват един с друг? Къде е този Свят, в който Изобилието,разперило криле, носи благата си във всички краища на света, а човешките взаимоотношения са базирани на любовта и мъдростта? Възможен ли е той?

Отговорът е абсолютно ДА и ние сме тези, от които зависи този Свят да се превърне от мечта в реалност! И това не значи, че светът сега не е красив! Дори напротив! Светът е толкова красив! И в него има все повече светлина и доброта и това вече съвсем осезаемо се усеща! Но нашата задача е да намерим път към промяната, промяната на този свят с един още по-добър, още по-пълен с любов и светлина, още по-красив! И първото,което трябва да направим е да приемем света сега, такъв, какъвто е, и да го обгърнем с любовта, приемането и разбирането си! И да направим живота си вълнуващ!

 

Shtastie-picture

Животът е едно наистина вълнуващо приключение и пътешествие на душата! Той има много аспекти и в много от тях ние не успяваме да постигнем желаните резултати. Не се чувстваме по начина, по-който бихме искали да се чувстваме. Всеки един от нас желае да обича и да бъде обичан, всеки един от нас желае да намери смисъл в своя живот и да го живее пълноценно и устремено. Всеки един от нас търси едно или друго – пътят към себе си, пътят към здравето, пътят към хармоничните взаимоотношения, пътят към изобилието, пътят към Божествената искра в нас! Някои вече са успели в някой от тези аспекти, но пък имат търсения в други. И тук идва целта на поредицата семинари „Пътешествие към щастието”. Това е проект, който цели да даде насоки и информация на всички, които са се устремили по пътя към собственото си щастие. Това е пътешествие по-скоро навътре, към самите нас и не толкова навън. В различните дни от поредицата, различни лектори ще споделят своите познания и опит с останалите по темите, по които най-много имаме нужда от лекуване и промяна в живота.

Поредицата семинари „Пътешествие към щастието” ще се проведе във Варна през месец февруари  в три поредни недели в арт-салона на радио Варна. Датите са  8, 15 и 22 февруари. Трите дни са посветени на темите „Духовно щастие”, „Здраве” и „Изобилие и отношения” . Посещаването на тези семинари ще ви даде ключови отговори за предизвикателствата на живота и за това как да се справяте с тях, ще ви представи перспективи, които разширяват съзнанието и имат силата да променят! Тук ще обсъждаме и ще се учим как да постигнем потенциала заложен в нас, как да преодоляваме бариерите и страховете, които ни пречат да бъдем щастливи! Ще си говорим за това как да постигнем върховно здраве и да го поддържаме, как да се излекуваме от всички болести и да заживеем здрави и изпълнени с енергия! Ще си говорим как да постигнем прекрасните взаимоотношения, за които винаги сме мечтали и да живеем щастливо в хармония с останалите! Ще споделяме как да намерим своето призвание в живота, как да изпълним живота си със смисъл и да го направим пълноценен, как да постигнем материално и всякакво друго изобилие и да се радваме на свободата и на възможностите, които то ни носи! Ще обсъждаме и смисълът на живота и духовното ни развитие!

Семинарът също има за цел и да ви обединява и да ви мотивира да отворите сърцата си един към друг! Това е и причината всички лектори, участващи в семинара да са от Варна или да пребивават във Варна, за да може общуването и споделянето да продължат и след семинарите, затова и сме организирали неформална вечер, която да събере всички лектори и хора и техните близки и приятели, които са посетили семинара и имат възможност да дойдат в сряда, на 25 февруари в здравословния ресторант Жасмин, където да се срещнем, да си поговорим и да се забавляваме заедно! Нека „Пътешествие към щастието” започне и за Вас сега!

 

3-dni

 

Цени на билетите до 31 януари:
30 лв. за 1 ден от поредицата семинари
55 лв. за 2 дни от поредицата семинари
75 лв. за 3 дни от поредицата семинари

Цени на билетите след 31 януари:
35 лв. за 1 ден от поредицата семинари
65 лв. за 2 дни от поредицата семинари
90 лв. за 3 дни от поредицата семинари

 

Поради ограничения брой места в залата е нужно предварителното закупуване на билетите.

Благодарим Ви предварително!

Страница „Пътешествие към щастието”: pateshestvieto.com

 

Линкове към събитията на семинара във Facebook: