fbpx

Тридневен пълен пост (тримерене) с Калоян Гичев за чистота и здраве

Тридневен пълен пост с Калоян Гичев

Тридневен пълен пост (тримерене) с Калоян Гичев за чистота и здраве

 

Здравейте уважаеми приятели,

Споделял съм за различни практики, които имат за цел чистота и здраве. Усетих, че сега е време да направя една нова за мен практика – сух или пълен пост (говеене) за период от три дни. До сега бях правил само еднодневни такива. Избрах това да бъде сега поради ред субективни и по-обективни причини. Заснех кратко видео във всеки от дните.

В това първо за мен тримерене (въздържане от храна и вода за 3 дни) се случиха хубави неща – не стана никакво чудо, но станах по-чист, по-весел, по-благ и по-богат с една опитност. Всъщност това са малки чудеса 🙂

Доволен съм, хареса ми и мисля пак да го направя. И знаете ли – въздържам се периодично от храна от 14 години (разказах за това в предното видео на тема за ежеседмичното гладуване) и разбира се, щом продължавам значи намирам смисъл и привличане в тази практика на пречистване и обновяване.

Вярвам когато прилагаме с разумност добри практики – ще пожънем и добри плодове. Здравето е плод на чистотата и същевременно най-голямото богатство. Ще се радвам всички хора да забогатеем повече – малко по малко, честно спечелено и дарено 🙂 Здраве и чистота!

Благодаря за вниманието, отдолу слагам четирите видо клипа, които заснех.

Всичко най-добро!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Връзки споменати във видеата:

 

 

Видео клиповете са запис на предаването „Поточе“ – брой 3, 4, 5 и 6.

Калоян Гичев, 3 април 2015 г., град София.