fbpx

Веган изкушение в София

Веган изкушение

Веган изкушение в София

Елате и станете част от невероятната атмосфера на първото в столицата „Веган изкушение“ и се запознайте с много нови хора, споделящи идентични възгледи и настроения.

Храната е в основата на дълготрайното и крепко здраве, към което се стреми всеки един от нас. Освен, че може да бъде здравословна, тя също така може да бъде приготвена по един уникално вкусен начин, който да промени изцяло възгледите ви за света на храненето като цяло.

„Домашно сладкотворчество“ ще обедини силите си с първия в България веган ресторант от веригата „Loving Hut”, за да бъдат създадени над 35 уникално вкусни веган ястия, които да опитате.

„Loving Hut” е известен в цял свят със своята автентичност и разнообразие от 100-процентови веган храни, които включват дългогодишния личен опит на всеки един от собствениците и техните уникални рецепти.

Домашно сладкотворчество“ е добре познато в различните части на страната със своите индивидуално-уникални веган ястия и организирането на събития с кулинарна и образователна насоченост.

Специални гости на събитието ще бъдат основателят на информационния здравен портал „Здрав живот“ – Калоян Гичев и авторът на книгите „Медицината на новото време“, „Другата реалност“ и „Българските суперхрани“ – Георги Жеков. Те ще приготвят на момента за вас плодово-зелени смутита със суперхрани, на които да се насладите и ще споделят част от опита си от света на здравословния начин на живот.

За да бъде събитието още по-светло, ръчно направените свещи на „Аркобо“ ще ни топлят със своя пламък.

Моля, споделете това събитие с приятелите си, за да може повече от тях да се присъединят към този празник на приятелството и вкусната, здравословна храна 🙂

 

Връзка към събитието във facebook >>