fbpx

Физика на чудесата – откъс от книгата

Физика на чудесата

Кохерентност и некохерентност като избирателно възприятие

Според Концепцията за колапсирането на вълновата функция приема извън сферата на времето и пространството съществуват безкрайни възможности. Всичко е възможно. Законите на квантовата вероятност предполагат, че наблюдаването на нещо го кара да стане такова, каквото очакваме да го видим. Когато се избере или наблюдава специфичен резултат, всички други възможности отпадат едновременно по отношение на конкретната сфера на пространството и времето. Онова, което не очакваме да видим, не се случва. По същество е налице точна формула, която определя какво е възможно да се прояви в нашия свят. Ние изживяваме онова, което очакваме. Когато започнем да охлабваме набора правила относно онова, което е възможно, ще започнем да виждаме много други неща. Нашият “софтуер на реалността” ще получи ъпгрейд на възприятията.

Бащата на радиониката е лекарят Албърт Ейбрамс. Той забелязал, че когато потупва корема на пациент, може да получи различни звуци в зависимост от това в какво състояние е пациентът и от какво заболяване страда. Един ден случайно открил, че когато доближи култура с паталогична тъкан до корема, тя променя звука, издаван при потупването. Ейбрамс обърнал внимание на забелязаното и си задал някои въпроси. От тях произлязла радиониката.

Той всъщност забелязал, че тези патологични клетки дават информация. Като следваща стъпка от експериментите си Ейбрамс закрепил съда с патологичната култура към дълъг и тънък меден проводник, след което докоснал с другия край коремната област на пациента. При потупване на корема тембърът на звука варирал значително в зависимост от културата. Ейбрамс дори бил в състояние правилно да поставя диагноза на заболяването, като определял коя патологична култура предизвиква най-голяма промяна в звука от потупването на коремната област!

С течение на времето Ейбрамс осъзнал, че щом болната тъкан можела да предизвиква промени в звука, той си има работа с някакъв вид неуловима енергия, тъй като самият пациент нямал физически контакт с патогена. Тогава му хрумвала блестящата идея, че болестта или състоянието могат да бъдат представени чрез специфичен набор от електромагнитни честоти. Като истински пионер в медицината, Ейбрамс започнал да предава електромагнитната сигнатура на патогена през проводника до пациента. И тогава се случвало нещо странно и чудно – пациентът бивал излекуван от заболяването!

Ейбрамс продължил да експериментира и разработил устройство, проектирано да дублира честотата на сигнатурата – нещо, което можем да наречем комплексна модулирана електромагнитна вълна. Ейбрамс открил, че ако разполага с образец от косата, кръвта или слюнката на пациента, може да постави диагноза и да лекува точно с тази електромагнитна вълна, която ще спре развитието на болестта. Ейбрамс зарязал традиционната си медицинска практика и започнал да произвежда тези странни “черни кутии” за други практикуващи.

Голямото му технологично постижение бил т.нар. “осцилокласт”. Той приличал на голям синтезатор на Муг (за феновете на Кейт Емерсън) с куп жици и редове копчета, с чиято помощ се изолират специфичните честоти, които трябва да се използват за лечението. Един особено ентусиазиран собственик на такъв уред лекуваше с негова помощ множество заболявания, в това число и някои случаи на рак. Докторът бил много развълнуван от резултатите, които успял да получи с технологията на Ейбрамс. Докато един прекрасен ден погледнал и си дал сметка, че машината изобщо не била включена!

Самият уред не правел абсолютно нищо – агентът на лечебната сила бил подсъзнанието на практикуващия. Моделите на вашите мисли представляват информация, запазена като сложни електрически потенциали. Вие можете да впечатате своите мисловни форми в скаларна вълна и да предадете полученото на разстояние.

Твърдя, че вие можете да се научите съзнателно да насочвате намерението си в енергията на вакуума. Можете да го структурирате и да създадете двигател на съзнание, който да го поддържа. Вашата усилена съзидателна мисловна дейност изгражда и поддържа уникално морфично поле. Този шаблон или мрежа на съзидателното ви намерение може да се впечата с механизма или дизайна, който сте си избрали.

Човешкото намерение може физически да се насочи към средата на вакуума. След това този мисловен модел може да черпи още енергия от торсионните полета в него, създавайки по този начин “изкуствен активен потенциал”, както го нарича Биърдън в книгата “Справка “Ескалибур”. Това фокусирано намерение може да се появи за миг и после да бъде предадено на паралелния процесор на подсъзнанието. Ако правите това с достатъчно финес и с определено култивирано чувство за безпристрастност, вие извършвате слабо квантово измерване. Тази слаба, лишена от егоизъм мисловна вълна не причинява колапсиране на квантовата вълнова функция.

Смятам, че може би нашата ДНК е антена, която приема информация от средата, в това число нашите схващания и емоции. След това тя предава този квантов потенциал на телата ни. Когато разкриваме впечатаната информация в нашето биоплазмично поле, ние я организираме в телата си. Можем буквално да създаваме или премахваме болести в телата си в зависимост от онова, с което сме или не сме в съответствие. Казано по друг начин, онова, което потискаме, ще се впечати в нашето морфично поле и съответно в нашата биология. Именно затова наистина трябва да внимаваме какво мислим.

На теория можем просто да върнем обратно или да свържем фазово някое заболяване. Излизаме от фаза и получаваме лечебен модел за специфична болест, която е просто електромагнитна вълнова сигнатура. След това можем да “наберем” хармоничната сигнатура или модел на целта и да я вмъкнем в електромагнитния й спектър.

За да извърши лечение, антената на ДНК трябва да прихване квантовия потенциал за излекуване от полето на нулева енергия. На подсъзнателно ниво можете да го дешифрирате като двупосочна електромагнитна енергийна сигнатура. След това дешифрираната информация се интегрира в нивото на вашите биофотони, създавайки по-голяма кохерентност. Теоретично болестта може да бъде обърната. Когато правите това, вие прехвърляте мост между чисто концептуалната рамка и работещия и осъществим изход. Ако го направите, ще създадете споделена реалност, където е по-вероятно да сте в състояние да направите нещо от тези неща, като моментално излекуване и други чудеса.

Мисля, че всички наши модели на лечение са погрешни или най-малкото непълни. Те се основават на стандартните модели на физиката, които не водят до чудодейни мигове. Те не увеличават вероятността да се докоснете до чудо. Физиката обаче прави това. Физиката казва, че чудесата са не само вероятни, но и възможни.

 

За книгата

Енергията на нашите тела и революционните концепции за лечение

Пригответе се да навлезете в свят, където представата ви за това кое е възможно и кое ще се промени завинаги.

Преди повече от десетилетие д-р Ричард Бартлет направи поразително откритие в лекарската си практика. Чрез съвсем леко докосване и фокусирано намерение той успя да отключи и премахне мигновено напрежението у пациентите си.

Сега, чрез задълбочено изследване на този революционен процес, известен като енергийната матрица (и като продължение на превърналата се в бестселър едноименна книга), д-р Ричард Бартлет ни представя “Физика на чудесата”. Основавайки се на докосването до ефирната енергия на собствените ни тела, Бартлет споделя нови концепции за лечението и трансформацията и предлага на читателите средствата и знанията, с помощта на които да придобият тази иновативна чудодейна способност.

“Толкова много хора искат в живота им да има магия и чудеса, но не вярват, че това е възможно или нямат представа как да го постигнат. Във “Физика на чудесата” Ричард Бартлет ви вдъхновява да го направите, отваря портала към тези изживявания и ви води по пътя на разширяването на хоризонтите и трансформацията.”

Робърт Шийнфелд, автор на бестселъра “Освобождаване от играта на пари”

 

 

Физика на чудесатаОткъс от книгата: „Физика на чудесата“

Автор: Ричард Бартлет

Книгата може да поръчате от тук >>

 

Статията се публикува с разрешението и съдействието на ИК „Бард“.

 

 

 

 

 

.

.

.

.