fbpx

Дрехи за Паневритмия

Дрехи за Паневритмия

Паневритмията е красив танц и светъл копнеж, украсяваща сутрините и душите ни. За да е още по-красива и бяла, освен всекидневния стремеж и в нас поникна идеята за костюми за Паневритмия. Отгледахме тази идея и тя даде плод – два красиви костюма в бяло и с малко златно, за да мислим за чистотата и за Слънцето.

Наблюдавахме процеса по създаването им и се радваме, че може да облечем именно тези костюми и да играем с тях, да се сливаме с природата и да мечтаем за светлина в умовете и топлина в сърцата.

Постарахме се да има дамски и мъжки костюми, да са хубави и удобни. Помислихме за някои детайли и решихме да споделим възможността да им се радват и други желаещи. За това предлагаме да могат да бъдат поръчани и закупени през сайта на Здрав живот. Костюмите се предлагат в два размера: S-M и L-ХL. В процес сме на създаването на няколко бройки. В момента цената за един костюм сме я определили на 115 лв., като стремежът ни е това да ни позволи да вземем хубав плат и да бъдат доволни, тези, които работят по създаването на костюмите. Доставката може да се осъществи чрез куриер.

Скоро ще можем да предоставим допълнителна информация и повече детайлни снимки.

В случай, че се заинтересовате от снабдяването с такива костюми, моля да ни пишете на mail@zdravjivot.org.

 

Калоян Гичев, основател на сайта Здрав живот