fbpx

Ая – Изкушния от Рая

Ая - Изкушния от Рая

*Внимание: заведението затворено за постоянно. 

Здравейте, приятели,

Имаме удоволствието да Ви представим Ая – малката изкусителка от Рая на здравословните съвършенства. В днешно време е все по-трудно да се храним здравословно, понякога не само защото не ни остава време в забързаното ежедневие, а и защото често не намираме жива и истинска храна.
Всъщност това ни амбицира да създадем марката Ая, която да се грижи за Вас и Вашето здраве чрез изцяло пресни и здравословни храни, приготвени по специално подбрани рецепти и гарнирани с много любов и желание за Вас!

 

СТУДЕНО ПРЕСОВАНИ СОКОВЕ

За Вас приготвяме на място изцедени сокове от подбрани пресни плодове и зеленчуци. Използваме двувалови студено пресоващи машини, които изцеждат сока до последната капка. Студената преса върти бавно, не окислява и не загрява сока, запазва всички важни за човека витамини и минерали, сока остава “жив”, дори не се утаява лесно. В сока попада и голяма част от фибрите, които биха били изхвърлени с пулпата при изцеждане в центробежна машина.

Angel

 

СМУТИ

Освен прекрасните сокове за Вас ще приготвим и невероятни смутита. Посредством можен блендер Vitamix, въртящ с около 40 000 об./мин.
и специален дизайн на каната и остриетата храната се завихря и раздробява до невероятно хомогенна консистенция само за секунди, като така обработката е съвсем кратка, което запазва хранителните съставки.

блендер Vitamix

 

 

СУШЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

Сушените плодове са невероятно вкусни, ще направим за Вас всички подходящи вкусове използвайки прекрасния дехидрататор Excalibur, един от най-прецизните, като разбира се, сме готови и да експериментирме 🙂

дехидрататор
СУРОВИ ДЕСЕРТИ И ТОРТИ

По Ваш избор и по Ваш вкус, както и по наша рецепта, важното е да бъде изкусително вкусно и най-вече здравословно 🙂 Не използваме изкуствени добавки, работим само с ядки, семена, подслаждаме с мед или агаве, желанието ни е всички сурови десерти да са изпълнени с истинска и жива енергия, направени на място, а така да заредят и вас.

07

06

ПЕЧИВА

За Вас приготвяме печива, изпечени от прясно смлян в каменна мелничка от нас лимец, прясно изцедена мазнина от семена, не използваме никакви неестествени съставки или такива с ниска хранителна стойност.

печива

САЛАТИ

Всички салати, които ще намерите при нас се правят на момента за клиента, гарнират се по желание от Вас с естествени масла, ядки или семена.

 

 

САНДВИЧИ

Сандвичите разбира се отново не са тези, които често ще срещате, разхождайки се по улицата и спирайки се пред някоя витрина 🙂 Използваме само чисти и натурални плодове и зеленчуци, веган кашкавал, сьомга и още неща, които ще запазим тайна, очаквайки Вашето посещение.

Заповядайте при нас и опитайте най-различни веган рецепти, печива, салати и сандвичи, сурови десерти и торти, жив сок и смути 🙂

 

Ще ни познаете по: винаги усмихнати и приветливи млади хора, приготвящи вкусотийки за Вас, мислейки за Вашето здраве! Благодарим, че отделихте от времето си да се запознаете с нас!