fbpx

Споделени положителни резултати от житния режим

Споделени положителни резултати от житния режим

Мога да споделя за резултатите от миналия февруарски режим – перфектни кръвни изследвания, хемоглобин 137 (дългогодишна вегетарианка), отлична кардиограма, по-чиста и свежа кожа, бях неуморима (работех на целодневни и нощни дежурства като акушерка). Това, че се губи тегло, изобщо няма да го отбелязвам, то е известно. Дори местата с целулит, изчезват тотално. Винаги съм била с ниско кръвно, но никога не съм се чувствала зле по време на режима от него. – М.В.

Миналогодишният режим беше първи за мен. Само бях чела за положителните резултата, но това което се получи при мен не го бях срещала никъде. Малко пред история: второто ми дете се роди в 6-тия месец (сега е жив и здрава и пълни дните ни с радост). Оказа се, че последствията за моя организъм са доста сериозни – хормонален дисбаланс, от който така и не можах да се възстановя. Миналата година по време на режима на 4 ден започна кървене (след консултация и внимателно преценяван на ситуацията) довърших режима Кървенето спря 10 дни след като беше започнало. От тогава организма ми е като часовник. – А.М.

Аз мога да споделя два много големи положителни резултата от минали режими за изключително учудване на докторите (единият преди 6 г., другият преди 3) – сега закусват в кухнята. – Т.А.

След режима от миналата година стойността на холестерола от 6.1 се промени на 5.4 ( изследнанията направих 2 месеца след режима). Както вече споделих отслабнах с 7 кг. Чувствам се много по-добре. Не съм вегетарианка, ям месо 3-4 пъти в месеца и риба толкова. Тази година засега само 4 кг надолу. Имам проблем с хемороиди, които още на втория ден се прибраха. И тази година се чувствам прекрасно, окрилена, пълна с енергия, позитивна (аз друго състояние не познавам ) . Момичета дерзайте- животът е прекрасен. – Р.П.

 

За първи път правя режима, отдавна исках да го направя но не се чувствах готова. Тази година го почувствах с душата и сърцето си и сега се чувствам добре след осмия ден . Моето положително преживяване е, че чак на седмия ден вечерта се наложи да пия обезболяващо за коксартрозата. Това е постижение за мен, но има и друго имах болки в кръста които сега изчезнаха, доволна съм и ще продължа да го правя и за напред не само заради физическото състояние, а за духа и за душата.

Благодаря, Вехади, за твоята подкрепа, благодаря и на всички в групата! – М.Г.

Сега, в същинската част, изчезнаха топлите вълни, които имах поради хормонален дисбаланс. Някак бях сигурна, че ще стане така и започнах режима с голямо нетърпение. Чувствам се свежо и комфортно. – Н.П.

За първи път правя режима и се чувствам чудесно. Свалих 8 кг и се научих да се храня правилно. Преди само гълтах храната – без да дъвча и имах проблеми със стомаха. Благодаря. – Е.Т.

Здравейте, за втори път правя режима и съм много доволна, имам хипотиреодизъм, разширени вени и дископатия. Чувствам се прекасно, вените ми се прибраха, не усещам болежките в кръста, досега съм надолу с 4 кг.  – Р.И.

Чувствам се изключително жива, лека и свободна! И безкрайно благодарна на Учителя за този и всички методи, които ни е дал за правилен и здравословен живот! Спрях лекарствата за високо кръвно. Бъдете благословени всички! 🙂 – Р.Р.

Благодаря на всички за споделеното преживяване. Правя режима за пети път. Смъкнала съм 4-5 кг, но не това е важното. Всички ставни болки изчезнаха, бодра съм, в добро настроение. Субективното ми усещане е, че сякаш усещам чистотата на клетъчно ниво. Живот и здраве, догодина пак ще житувам! На всички пожелавам здраве и мъдрост, за постигане на вътрешен баланс. Благодаря на Вехади Солейко за напътствията и търпението. – С.Н.

 

Правя го за седми път. Чувствам се добре. Свалих 3 кг и почистих ” къщичката” за пролетта. Заспивам в 22 и 30 и се събуждам в 6 и 20 като часовник. Леко ми е и се надявам следващия път да успея да се освободя повече от лоши мисли и емоции. Храненето вече не е проблем. Успех на всички с Божията помощ и да бъдем здрави и добри! – В.М.

Правя режима за втори път, миналата година имах 3 тежки дни, но тази година се чувствам прекрасно, както всички изказали се. Дотук съм свалила 4 кг. И взех решение да ям само вегетарианска храна.Правих режима с 10 приятели испанци, без да ги агитирвам специално, решиха да опитат. Никакви проблеми от тяхна страна , възторжени и щастливи. Изказват благодарност, че са се докоснали до нещо, което оттук нататък ще задълбочават. Уговорихме се след 1 месец, с направени резултати да ги обсъдим. Трима бяха с пред- диабет и споделят, че захарта им е в нормални граници – не са взимали мед. Всички сме с повишена енергия, бодрост, вътрешен мир и радост. Очаровани сме. – Т.Б.

Чувствам се прекрасно и аз, проникновения и разбиране са с мен последните дни. Смених цялостното си отношение към храната, повечето продукти в магазините изглеждат без смисъл, тотално ненужни. Хляб, зеленчуци, плодове и ядки, това е представата ми за хубава храна в момента. Благодарност към Учителя, режимът е вселенски дар. – П.К.

Здравейте! Правя режима за втора година.Чувствам се невероятно – пълна с енергия, усмихната и позитивна. От миналата година когато правих режима не консумирам месо. Не изпитвам нужда и потребност. На всички желая здраве и късмет 🙂 – А.С.

За пръв път правя житния режим и определено имах възможността да проверя как реагира тялото ми на една подобна “диета”. Съвсем ясно си доказах една принципна истина, че когато през деня си бил навън в градината зает с работа, събираш достатъчно енергия и вечерта дори се насилвам да си довърша лимеца. Съвсем различно е, когато денят ми е минал пред компютър в офиса и безкрайно по-тежко. Имах силни притеснения, че поради спецификата на работата, която трябваше да върша последните дни, свързана с много мисловна дейност, няма да имам потенциала, но единствени недостатък откривам към 21:00 часа когато работоспособността ми пада. Като заключение – много полезно преживяване, което бих препоръчал на всеки! – Р.К.

Невероятно се чувствам, спокойна, уравновесена… мъдра. По отношение на килограмите, свалих 6 кг. Като презаредена се чувствам. 🙂 – Р.К.

Аз също за първи път правя режима. От седмици преди това се настройвах и бях напълно готова и с огромно желание да го направя. Изключително леки за мен 9 дни до момента. Чувствам се прекрасно. Усмихната, позитивна… Имам толкова много енергия, вече не задържам вода и свалих 2 килограма. Имам чувството, че съм изхвърлила всички отрови от организма си. Щастлива съм 🙂 – И.Н.

 

Част от коментарите за положителните влияния на житния режим, публикувани във facebook групата: “Житният режим на Учителя Петър Дънов“. Благодарим на всички споделили своите опитности. Благодарим и на администратора на групата (Вехади Солейко) за работата, която върши.