fbpx

Конкурс: Моето Здравословно лято ‘2016

Конкурс: Моето Здравословно лято '2016

Здравейте, имаме радостта да ви поканим да участвате в конкурса на Здрав живот: Моето Здравословно лято.

Идея:

Идеята на конкурса е заедно да споделим различни здравословни практики, които сме осъществили в лятото. Надяваме са да съберем пъстър и вдъхновяващ букет, на който заедно да се радваме. Може да участвате с разказ за разходка с галерия от снимки, с видео рецепта, с комплекс от упражнения, снимки на здравословно меню, моменти от любим спорт или работа сред природата и т.н. Текстовете може да са кратки, описателни, есеистични…

Условия за участие:

Участието става с авторски текстове, снимки или видеоклипове, които да показват дадена здравословна практика, която сте правили през настоящето лято. Текстовете могат да бъдат дълги или по-къси, снимките може да са една или повече, подредени в галерия. Видео клиповете могат да бъдат качени в публичното пространство или да ни ги изпратите по друг начин.

Всеки участник се съгласява материалите, които изпрати да могат да бъдат публикувани. Ние ще направим подбор и ще публикуваме и отличим с награди някои от участниците.

Изпращайте материалите 10 септември на email:

zj-co

Награди:

Наградите са поощрителни. Ще бъдат раздадени като се предостави възможност на наградените да избере по свой избор между няколко награди. Първият награден ще избира между всички награди, а последният ще има съвсем малък избор.

  • Книги по избор на различна тематика. Някои от авторите са: Георги Жеков, Малахов, Паулу Коелю, Хорхе Букай, Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), Екзюпери, Шри Ауробиндо, Жанет Орфану, д-р Шиния, Милка Кьосева, Георги Изворски и други.
  • свещи от пчелен восък Аркобо – www.arkobo.com
  • копия на картини на Валери Добрев;
  • други предметни награди.

 

Благодарим на всички, които правят нещо здравословно, така създаваме атмосфера и си помагаме.

Хубаво и здравословно лято!