fbpx

Силвина Белопойчева: Диамантеното здраве и Преходът

https://youtu.be/OgddjWebV78

Здравето е плод на колективно Ново, напреднало съзнание. Истината, подплътена с личен опит и наблюдения върху много хора, с които разговарям и изследвам с биорезонансната диагностика през последните 2 години.

Възможно ли е да имаме диамантено здраве в средата, която живеем, взаимодействайки с толкова много различни хора и енергии? Как ни влияе полето на другите хора – има ли проявление на физическо ниво?

Кое ни задържа в старото съзнание на страховете и предрасъдъците и как да го преодолеем?

Как идваме на Земята, по избор или по принципа на подобието попадаме при нашите родители.

Какво са болестите – програми с нискочестотни вибрации, които остават като отпечатък във финните тела и се прехвърлят от живот в живот. Тази вибрация, нашите пороци и страхове привличат или дори материализират същности или патогени, които живеят във ниската вибрация на страха. Например, ако в преден живот сме преживели страх, тази вибрация остава като програма, като неотработена карма, докато не я изчистим. Работейки със страха и преодолявайки го, се изчиства и физическото тяло… Но как на практика да стане това?

За висока интоксикация и замърсеност на организма, която е вследствие на много фактори, на първо място при наличие на паразити, може да се съди по ред симптоми – подуване, отоци, артрит на ръцете и краката, гъбички по ноктите, пигментация по кожата, сърцебиене, главоболие, замаяност, разсеяност. Как да се справим с токсините, които са основната причина за рака и другите тежки диагнози.