fbpx

Записване за получаване на Дар Лимец за Житен режим през 2017 г.

Записване за получаване на Дар Лимец за Житен режим през 2017 г.

Заявка за получаване на ДарЛимец

Светъл привет 🙂

Колективният Житен Режим през 2017 г. ще започне на 15 февруари (сряда)  и с радост ще споделим пакетче лимец с всеки вдъхновен да го приложи за по-Осъзнат, Разумен и Чист живот.

Записването за получаване на Дар Лимец е до 3-ти февруари.

Най-сърдечно ви молим да се съобразите с крайния срок за записване (3-ти февруари), за да имаме възможност да обработим информацията, да подготвим и изпратим необходимото количество до отделните градове, от където ще можете да се свързвате с нашите доброволци.

 

УКАЗАНИЯ И НАСОКИ

Нашата молба към вас е да прочетете внимателно следващите редове преди да направите заявка 🙂 Нека на всеки стане по-ясен начинът за записване за Житния Режим, с което целим да се избегнат обърквания и дублирания при записванията. Надяваме се, че сме включили всичко необходимо, за да отговорим на въпросите ви. Ако все пак имате някаква неяснота, може да ни пишете, но преди това ви молим да се уверите дали информацията е дадена в този материал.

 

ЗАПИСВАНЕ Тази година Колективния Житен Режим ще започне на 15-ти февруари (сряда). Всеки, който желае да получи даром пакетче с лимец, е необходимо да влезе в сайта www.darlimec.com, в категория “Заявки”, да попълни бланката “Заяви ДарЛимец за живен пост”, като напише своите данни на кирилица 🙂

 

Продължете да четете указанията в сайта на Дар Лимец>>