fbpx

Слънчева педагогика – представяне във Велико Търново, 2 април 2018

Слънчева педагогика - представяне (във Велико Търново)

Имаме удоволствието да ви поканим на среща – представяне на Слънчевата педагогика

Наши гости ще бъдат преподаватели от Основно училище “Изгрев”, гр. София и ще ни разкажат за методите на обучение и възпитание по Слънчева педагогика, основана на идеите на Учителя Петър Дънов.

Основно разбиране на Слънчевата педагогика е, че в природата всичко е свързано в живота на Цялото. Малки и големи растения, животни, всички елементи на органичната и неорганичната природа, свързани с видими и невидими нишки, изграждат скелета и тялото на един грандиозно голям организъм. Затова, една от целите на Слънчевата педагогика е да работи за възстановяването на тези първични връзки на човека със силите на живата и разумна природа, като внесе светлина в ума, топлина в сърцето и сила на волята.
Това са живи, действащи и изпълними педагогически идеи, чрез които учители, родители и деца развиват не само своя интелект и творчески потенциал, но и морални качества, така необходими в днешно време. Слънчевата педагогика е намерила място в учебно-възпитателния процес у нас и вече дава своите резултати, подготвяйки за живота следващото поколение достойни българи.

Лекцията е подходяща за учители и родители, както и всички заинтересовани в сферата на образованието.

Дата: 2 април 2018 г. 

Начален час: 17:00 ч.

Място на провеждане – Споделено пространство АтелиеТо, ул. Ивайло 2 , ет. 3, гр. Велико Търново

Вход: свободен

 

От 31.03.2018 до 05.04.2018 г. ще се проведе обучение по Слънчева педагогика, 3 семестър. За повече информация: sunpedagogy.com