fbpx

Ключът на Свети Апостол Павел и ключът на Учителя Беинса Дуно

Пред мен застана един от Сияйните и каза:
– Слънчев лъч, все повече наближава времето да слезнеш отново в училището Земя. Молим се, на Бог, подготовката ти да е благотворна и да свършиш по-добре задачите, с които те изпращаме. Тъй като ще изгубиш сегашното съзнание и ще забравиш много неща, ние сме ти подготвили една голяма благословия. Ще те пратим при най-добрите учители. Ще изкараш чудесно обучение, което ще ти помага по-лесно да възстановиш връзката с небето. Един от важните уроци, на които ще си подложен е да разкриеш Божията Любов в себе си. Ще имаш ключове, за да направиш това. Два от тези ключове ще намириш в смисъла на следните слова, които ще прочетеш:

Ключът на Свети Апостол Павел:
„Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада…“

 Ключът на Учителя Беинса Дуно:
„Няма любов като Божията Любов, само Божията Любов е Любов.“

Първо ще научиш много с личен пример от един от твоите гуру (*гуру от санскрит мракоразпръсквател), който ще е с теб още с пристигането ти. Той ще ти предаде много уроци. Имай очи да гледаш, уши да слушаш, ум да разбираш, сърце да любиш разбраното и воля да прилагаш.

 Постепенно в теб ще оживява този свят на светлина, в който сме сега. Свързвай се, по-често с нас. Сам знаеш, ние, цялото Небе стоим зад всяко добро. Долу работи върху упованието на Бог и на Светлите същества. Следвай светлия път на Любовта, Мъдростта и Истината.

 Бог да те благослови, Слънчев лъч!

Калоян Гичев, 3 юли 2012 г., София.