fbpx

Необикновени снежинки се очакват през януари

Знаем, че всички снежинки са различни, защото всяка си има неповторима форма и изминава свой собствен път. Това зависи от температурата на въздуха, от влажността и др. Тези кристални създания се формират, докато падат към земята. 

В нашия календар за 2020 г. януари е украсен с прекрасни снежинки, всяка създадена от различно дете. Както в природата, така и в календара никоя не е еднаква с друга, защото снежинките и децата идват на земята със своите индивидуални потребности и значимост и създават красота по свой уникален начин. Ние, възрастните, можем да им  бъдем добри помощници. 

 Снежинките в календара са от онези специалните, които “стоплят” с детска чистота и с онова необикновено внимание към детайлите, което е присъщо за децата.

Дните от седмицата също са специални, към всеки един сме добавили подходящата дейност, защото, ако още в началото установим добрия ритъм, в края на годината ще можем да се радваме на придобивки и качества.

Съответствията по дни са разгърнати в дванайсетте месеца, така че във всеки един от тях да има акцент и препоръка на какво може да се обърне внимание. Добрата комбинация и съчетанието водят до добрите резултати.

В поредицата “Приказки от календара” очаквайте:

Колко кокичета ще има през февруари? 

Ако желаете да разгледате цялата цялата визия на календара и той дa украси вашия дом през идващата 2020 г., може да го направите оттук.