fbpx

Писъмце от Творецът в мен

Чист и честит Нов Ден приятели 🙂 С този изгрев поздравявам цялата Земя :). Вчера бе денят на новата Луна и уж случайно попаднах на статия в която пише, че е хубаво да си напишем в тефтерчето желанията,и те ще се сбъднат :). Моите желания не са тайна и затова реших,че мога да ги споделя и тук :). Те всъщност не са много лични, понеже на мен ми е достатъчно волята на Творецът да бъде и моя воля и каквото той ми поднесе всеки миг и час аз се радвам и изживявам без да имам искания :)…и затова не са точно желания понеже всичко от което имам нужда ми е било винаги дадено. Ето го и моето писъмце 🙂

Всеблаги ми любящ Тате, Създателю на цялата Разумна Вселена. Творец на всичко видимо и невидимо създадено с Любов. Ти, който си сътворил този Съвършен Живот за да му се радваме докато с Любов го изживяваме. Благословен бъди Отче и чуй молитвите и желанията на моята Душа, и ако са в хармония с твоята воля, то помогни ми да ги приложа с Любов в живота, като ти служа истинно и вярно.

Мила Майчице, Разумна и Съвършена Вселена в която живеем, и вие Светли Същества, които сте най-мили на Тате и служите безусловно Нему с Доброта и Любов за благото на всички ни. Благодаря ви, че ни пазите от всякакви недобронамерени същества, помисли и изкушения, като се грижите за нас и ни помагате да не се отклоняваме от пътя на Светлината и Любовта, който избираме. Научете ни да бъдем по-добри, по-благи, по-смирени, по-истинни, по-чисти, по-любящи, по-търпеливи, по-разумни, по-здрави, по-будни, по-съвършени, по-вдъхновени, по-светли, по-силни, по-хармонични и безусловни към нашият Създател и всички Негови деца и творения. Защото това е волята ми, да служа разумно на Творецът и да бъде волята Му, за да се въдвори Царството Му тук на Земята и да го благославят всички хора и всички Негови творения. Царство в което ще живеем в Свобода, Мир и Хармония с цялата Вселена и всичко , което е в Нея и навсякъде около Нея. Дайте ни сили и ни помогнете да бъдем Будни за Истинската Бащина Любов, да сме в Хармония с Любовта за да цари Мир по цялата Земя. Нека бъдем здрави, будни и разумни за да се обичаме безусловно, да виждаме Създателят във всеки един от нас, като проявяваме Смирение и Любов.

Мила Майчице Природа Съвършена, благодарим ти за всичките блага, които споделяш с нас, Благодарим ти за живота, въздуха, водата и храната с която ни даряваш. Сега ние избираме да те опознаем по истински, за да опознаем и нашият Баща, да сме в Хармония с теб и да живеем по разумно сред Теб, да се грижим за Теб и да творим за твоето Добро, да се отнасяме с Любов и Добрина към всички Твой Деца без да ги нараняваме, да те храним с обичта си и най-чистите си чувства, да се учим от Божието Съвършенство което е в теб, да те благославяме и уважаваме, като твои най-мили деца, Деца на Всемирният Творец.
В тези времена на голяма и добра промяна ние избираме с цялата си Душа, Сърце и Ум да повишим вибрациите си за да сме готови да живеем в Царството на Истината, което се въдворява сега, тук на Земята. За да сме в пълна Хармония с Новото, което идва.

Слънчице блажено, бъди и ти Благословено за Божествената Светлина, която изпращаш на тази Земя. Благодарим ти за всеки лъч, с който ни носиш радост и живот. Ние те обичаме и ти се радваме всеки Нов Ден, когато изгряваш, грееш и залязваш, когато ни топлиш и развеселяваш. Продължавай да ни даряваш с най-благите за нас лъчи, да топлиш сърцата ни с Бащината Любов, за да сме здрави, чисти и разумно да служим на нашият Баща.

Мила Луна и всички Вие Планети и Звездички, помагайте ни и Вие с добрата си сила за да се въдвори Царството на Хармонията, Мира и Свободата тук на Земята. И вечни да са времената, в които ние да ви Благославяме.

Научи ни Тате да живеем така както за теб е благоугодно, благолюбящо, благородно и благодатно. Научи ни разумно и съвършено да се храним и дишаме, и да пием от святата ти вода. Научи ни будно да се молим с думи и мисли, които са най-благи за теб. Научи ни истински да Благодарим за всичко което си ни дарил. Научи ни да живеем с истината и да забравим за лъжата. Помагай на всички ни да открием най-сродните си Души, за да творим и да ти служим заедно с Любов. Помогни ни да бъдем чисти за да приемаме енергията, която Ти ни изпращаш. Обичаме те и те молим от Сърце и от Душа да сториш всичко това за нас за да те Благославяме и да ти служим вярно винаги, като Твой най-мили и любими чада. Благодарим ти Господи,че си ни сътворил с Любов, че си ни Благословил да живеем този Съвършен живот и можем да се радваме на всички творения създадени с благостта Ти. Нека Любовта Ти бъде нашата ежедневна храна и път по който будно да вървим към теб, към Светлината и Съвършенството. Така както Ти ни Любиш Господи да те Любим и ние и това да е нашият стремеж.

С най-чиста Любов от Твоето Вярно Дете и всички Твой разумни Деца. Бъди в нас и ние в Теб. Амин

 

_______________________________________________________________________

Творецът В.Мен, (Иван Андонов)