fbpx

2013 – годината на единението на физическия план на битието

2013 - годината на единението на физическия план на битието

Тези дни си позволих да пребивавам доста време във виртуалното пространство и изпитах огромна радост от това, колко събудени хора има – пишат в страници, сайтове, блогове – прекрасни неща. Видях нови центрове, магазини, пекарни, йога и танцови студия…Супер! Процесът тече лавинообразно! Появили са се и продължават да се появяват нови малки изворчета, кладенчета с бистра и животворна вода, която напоява околното пространство и го превръща в оазис. В него всичко цъфти, ухае, преобразява…Чудесно е! Енергиите на Прехода подсилиха този процес – на появяване. Дадоха и един нов тласък – на стремеж за обединение на по- рано събудените и на единение на хора, които започнахме да се намираме по енергии. Тече един процес на взаимно откриване на т.н.сродни души, пламъци – близнаци …, за които четем например в книгата „Великият трепет” на нашия приятел Г. Изворски, в книгите на Сал Ракели и в други източници.

Имам усещането, че настъпи времето на по-масовото търсене с цел единение в материята – общо „правене” на хора със сродни енергии. Схващате ли разликата – не хора със сходно мислене, а със сходни енергии? Разликата е, че хората със сродни енергии могат да творят на „ниво Земя” неща, които не са „дежа вю”, защото те не са плод на ума, а на „сваляне” на информация от други нива. На фините планове на битието ние вече сме свършили много работа, там сме изградили Новия свят. Сега предстои да реализираме модела на физическо ниво. Преди време, това ми изглеждаше доста трудна задача, но с новите енергии, с новите възможности, умения и таланти, които започваме все повече да приемаме, проявяваме и разгръщаме, ще става лесно. От опит го казвам. На няколко пъти ми се случи да усетя на какво е способна съзидателната енергия на две сродни души – това е такава мощна сила, пред която няма невъзможности. А какъв творчески заряд притежава? Чудо! Представям си какво ще се случи при събирането на повече подобни хора, какво те биха могли да проявят и реализират на физическо ниво. Така най-вероятно са „построени” повечето от т.н. „Чудеса на света”. Е, не е ли време да започнем да опитваме и ние? Някои от нас са готови…

През 2012-та се събирахме предимно на семинари, срещи, медитации – това беше подготовката.

2013-та ще бъде прилагане на наученото в практиката – мъдро и с благородни цели, какъвто е и символът на годината по китайския календар – Змията.

И сега, за да сме „на гребена на вълната” през 2013-та – моите предложения:
Да се учим ЗАЕДНО.
Да творим ЗАЕДНО – да пишем, да пеем, да танцуваме…
Да реализираме проекти ЗАЕДНО.
Все повече да живеем ЗАЕДНО.

И нали се досещате как може да стане това? – С Любов!
Универсалният учебник е Любов!
Универсалният вдъхновител е Любов!
Универсалният инструмент е Любов!
Пътят е Любов, Новият свят е Любов!

Аз преди няколко дни обявих, че пролетта е дошла. Хайде, излизайте от „хралупките” и от виртуалните светове, намерете себеподобни, покажете какво можете, какво знаете, вземете си късче от стария свят и го направете рай, така , както си го правите в мечтите и в сънищата!

И, за да не ви се струва всичко горенаписано като „дрън-дрън, поредната подбудителка”, следете сайта и фейсбук страницата на „Идея Вита” с новите проекти и график-занимания.

 

Диана Митева