fbpx

Конкурс “Моят път към съзнателното хранене” 2013

konkurs-mpkh-2013

Здравейте приятели!

Имаме радостта да ви поканим да участвате в конкурса за разказ-есе: “Моят път към съзнателното хранене”.

 

Вижте всички публикации в конкурса >

 

 

Идея:

Повече хора да споделят своят път към осъзнаване на храненето. Самото осъзнаване винаги се развива и няма краен предел. Ще е чудесно да можем да прочетем повече истински, живи истории. Моля, заповядайте да се включите в конкурса.

 

Уточнения:

Молим, изпращайте своите есета-разкази нa: mail@zdravjivot.org Ще се радваме ако към разказите добавите и снимка, която да публикуваме, заедно с текста (в по-голяма резoлюция). Снимката може да изобразява идеята на разказа или да е ваша снимка, на храна или друго, картина… В случай, че не изпратите изображение, ние ще добавим по наша преценка. Когато ни изпращате вашето писмо, в случай, че желаете, моля пояснете дали желаете да сложим връзка под статията към вашия сайт, email или facebook профил.

Одобрените разкази ще бъдат публикувани на сайта на “Здрав живот”, а някои и в списание “Усури” по избор на редакцията на списанието.

Крайният срок за изпращане на разказите е 10 април. Гласуването продължава до 21 април, когато ще бъдат обявени и тези, които ще получат наградите.

Формата на есетата-разкази е свободна – може да е както разказ, така и есе, така и стихотворение, поема, песен, фото разказ, видео или друго. Творчески импулси в свободна форма на проявление

 

Наградите са:

Anhira

 

Книгите: “Съзнателно хранене” – първа и втора част от Гейбриъл Казанс, предоставени от издателска къща “Анхира”

 

 

 

Kring

 

Ваучер на стойност 20 лв. за обяд в здравословен ресторант “Кринг” в София.

 

 

 

Idea-Vita

 

Ваучер на стойност 20 лв. за събития или за кухнята в център “Идея Вита”.

 

 

 

Usuri

 

3 броя награди – комплекти от три броя от списание “Усури” по избор.

 

 

 

Наградите са, за да принесат още малко радост и усмивки. Ще бъдат получени от авторите на:

  •   трите най-харесвани разказа (според брояча на бутона за харесване във facebook на самото есе в сйта на Здрав живот);
  •   трите разказа избрани от жури.

От избраните шест автора, на случаен принцип ще бъде избиран ред, за избор между наградите. Така първият избран ще избира между всички награди, а всеки следващ между оставащите.

 

Пожелания:

Надяваме се този конкурс да донесе усмивки, радост, споделяне, повече осъзнатост, разширяване на мирогледа и гледната точка относно пътят към съзнателното хранене, повече толерантност, приемане и разбиране.

Благодарим ви и всичко най-добро!

 

Калоян Гичев, Здрав живот, март 2013 г.