fbpx

Семинар “Здравословно пътешествие”

Семинар "Здравословно пътешествие"

Здрав живот, Свой избор, Земя назаем, Ваниловата кухня и любезните домакини от Идея Вита ви канят на едно уникално, незабравимо Здравословно-кулинарно пътешествие!

След като опознахме основите на здравия и хармоничен живот с Форум Здраве, време е да вземем влака и да се отправим към дестинация “Хранене”!

Що е то природосъобразно и балансирано хранене? Как можем да се излекуваме с правилните храни? Как да изваем красиво и здраво тяло? Кои са тайните на младостта и дълголетието? Как да разберем какво се случва в телата ни и как да го контролираме? Кои са непознатите ключета отключващи доброто здраве?

Отговор на тези и много други въпроси ще получите на 31-ви март, на семинара “Здравословно пътешествие”. Началото е в 12:30, мястото – център Идея Вита, ул. Лерин 64, София.

Пътешествието започва от нас самите.. опознавайки тялото, ще посетим екзотични и интригуващи спирки – ще научим полезни практики и похвати от западната и източната култура, ще се научим да отглеждаме и избираме правилната храна, ще се научим да съчетаваме правилно храни, минерали и подправки… а накрая за кулминация – ще похапнем собствените си творения, чието приготовление зорко ще напътства и наблюдава нашият здравословен кулинар експерт!

За вас ще се трудят с радост:

– Мер (Земя назаем): “Да върнем здравето с живата храна”
– Мартина Иванова (Свой Избор): “Минералите – непознатите ключета към доброто здраве”
– Петко Политов (Преподавател, школа за фитнес): “Вегетарианство за сила”
– Диана Митева (Идея Вита): “Храната като лекарство според източните практики”
– Калоян Гичев (Здрав живот): Покълване на семена и рецепти с тях
– Ваня Иванова (Ванилка): “В света на Ваниловата Кухня”

Очакват ви много приятни изненади, незабравими моменти, новости, разкрити тайни и нови умения!

Заповядайте на тази уникално преживяване – разходка за вкуса и празник за ума!