fbpx

Размисли за споделянето

Благодаря ви, приятели. Заповядайте да се разходим в един невидим и толкова съществен свят. Заповядайте в радост да споделим за споделянето :-).

Ето и началото на нашата пътечка. Като всяка пътечка – тя има свой характер и особености. Всяка крачка ни разкрива нещо. Красив е процесът на разкриване. Той няма за цел да разкрие нещо и до там да спре. След всяка пътечка, намираме следваща, защото сме пътешественици към Светлината.

Споделяне – чудесна топла и приобщаваща дума 🙂 „с-по-деля“. Да споделя означава с някого да поделя нещо. Споделят се различни неща – прекрасни, красиви, мигове, вечности. Споделяме светлина, споделяме красота, пътечки, пътешествия. Красиво е споделянето. Да с-по-делиш, чудесно е да споделиш! Тогава даваш или приемаш заедно с някого. Когато даваш любиш, а когато приемаш заедно с някого приемате заедно от любовта в света. Да даваш и приемаш с някого има толкова безброй форми.

Понякога споделяш, понякога приемаш споделяне. Споделяш и себе си – частички от съкровището в душата. Споделянето е като танц – прекрасен валс между душите.

Споделянето е проявление на любовта, на онази красива, чиста, ефирна любов, която се влива от невидимите светове и се проявява в живота. И колкото по-добри проводници сме на любовта, толкова по-прекрасно! Вечен танц между любовта в нас и любовта в другите.
Благодаря за споделянето 🙂

 

Мигове на красоата

Галерия със снимки от градината в Жеравна

DSC_6436

 

DSC_6419

 

DSC_6413

 

DSC_6416

 

DSC_6431

 

DSC_6395

 

DSC_6400

 

DSC_6450

 

DSC_6398

 

Калоян Гичев, 15 май 2013 г., Жеравна.